Zelf aan de slag?

 

 

Is je langverwachte renovatie geschat op 2 maanden, maar duurt deze ondertussen al een jaar? (lees: help mijn partner is een klusser). Laat je meubels geen stof of schade lijden tijdens je renovatie. Alle meubels tijdelijk opslaan kan veel kosten besparen, die je anders zou oplopen tijdens de renovatie.

Storo biedt vanaf November tijdelijke opslagruimte aan in Mechelen aan de maanstraat en in Brecht aan de ringlaan (vlakbij het station).

Blijf op de hoogte en schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Maak kans op bonnen van de Hubo, en verzamel alvast je klusmateriaal. 

 

Renovatie opslagruimte

 

Ben je momenteel in één van volgende situaties of zitten deze eraan te komen?:

Deze periode kan voor veel stress, discussies en ongeduld zorgen, neem daarom maatregelen om je kostbare meubelen veilig, vochtvrij en stofvrij te bewaren.

Voor alle mensen in deze renovatieperiode komt STORO in November met de oplossing: een veilige, snelle en efficiënte tijdelijke opslagruimte. Makkelijk opzegbaar, digitaal bestuurbaar, en zo veel meer.

 

 

Jij bepaalt wie er in je box kan.

Laat al je bestelde tegels, plinten, verfpotten leveren in één van je boxen. Dankzij een slim gebruikerssysteem, bepaal jij met je smartphone wie, wanneer je box kan betreden. Je haalt je geleverde renovatiespullen gewoon ‘savonds op na je werk om verder te kunnen klussen.

“'Na het werk aan het renoveren, maar je bent iets vergeten. Geen nood, je spullen zijn 24/7 bereikbaar".  Patrick van Storo

 

 

Is tijdelijke opslag betaalbaar? 

Jazeker. Bij Storo kan je je box huren in 5 stappen en opzeggen 7 dagen op voorhand, vanuit je zetel. Zo ontkom je aan eindeloze complexe contracten, opzegkosten & vaste huurperioden. Laat je begeleiden door de expertise van de klantendienst om de juiste afmeting te huren.

Voordelen van de Storo box: 

STORO is het self-storagemerk dat al jouw spullen netjes en veilig bewaart. Het is eenvoudig in gebruik, betaalbaar en 24/7 online en offline beschikbaar.

Lees ook: Zakelijke opslag, verhuizen