Ga je verhuizen?

  

   

 Voor iedereen met verhuisplannen: Storo lanceert dit najaar in Brecht en Mechelen, de eerste self-storage boxen. 

Blijf op de hoogte van de Storo updates en maak kans op bonnen van de Hubo. 

Géén dozen te weinig voorzien tijdens je verhuis.  

 

Waarom jij jouw meubelen tijdelijk kan bewaren

Koppel verhuizen

De verhuis : huur een verhuisbedrijf in & huur je tijdelijke opslagruimte

Je kan een verhuisbedrijf inschakelen, die alle spullen in jouw box plaatst. Grote spullen, kunnen niet in een auto en in plaats van 100x heen en weer te rijden, ga je beter efficiënt aan de slag. De professionele verhuisfirma brengt je meubelen naar je nieuwe woning & stockeert de items, waar nog geen bestemming voor gevonden is, in de tijdelijke opslag van Storo.

Huur je ruimte zeker niet te groot, je zal er van schrikken hoeveel je in een kleine ruimte kan stockeren. Minder groot = minder duur. Win-win toch? Mocht de ruimte te klein zijn kan je makkelijk overschakelen naar een groter formaat.

Voor alle mensen, die een verhuis hebben gepland in Mechelen of Brecht: Storo biedt dit najaar opslagruimte aan. 

Hond in verhuisdoos

 

Bij Storo kan je verhuisdozen kopen, die je nadien netjes kan stapelen in je box. Deze dozen hebben 3 afmetingen naar jouw wens en zijn van de sterkste kwaliteit. Zo voorkom je gebroken vazen en gesneuvelde spullen. 

Is tijdelijke opslag betaalbaar? 

Jazeker. Bij Storo kan je je box huren in 5 stappen en opzeggen 7 dagen op voorhand, vanuit je zetel. Zo ontkom je aan eindeloze complexe contracten, opzegkosten & vaste huurperioden. Laat je begeleiden door de expertise van de klantendienst om de juiste afmeting te huren.

Voordelen van de Storo box: 

STORO is het self-storagemerk dat al jouw spullen netjes en veilig bewaart. Het is eenvoudig in gebruik, betaalbaar en 24/7 online en offline beschikbaar.

Lees ook: Zakelijke opslag, renoveren