BSSA

BSSA

De BSSA (Belgian Self Storage Association) vertegenwoordigt en ondersteunt professionele Belgische self-storagefirma's. Ze streeft ernaar om de standaard binnen de groeiende markt hoog te houden en de identiteit van de sector te versterken door samenwerking en kennisdeling tussen de leden aan te moedigen. De BSSA fungeert ook als informatiebron voor particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar opslag.

Als lid van de BSSA voldoen we aan de lidmaatschapsvereisten en bieden we dus kwalitatieve, veilige en betaalbare opslagmogelijkheden aan. Dat wil zeggen dat de opslagruimtes ten eerste voorzien zijn van toegangscontrole en camera- en alarmbeveiliging. Verder kunnen klanten rekenen op een droge, nette omgeving en tenslotte mogen ze eenduidige huur- en verzekeringsvoorwaarden verwachten.

Of je nu een opslagruimte nodig hebt voor je verhuizing, als extra berging of voor je bijberoep, bij de leden van BSSA weet je dat je je spullen tijdelijk of langdurig op een veilige locatie kan bewaren.

Meer informatie over BSSA

Boek je opslagruimte


Enkel geselecteerde cookies accepteren | Wissen