Breid je hobby uit met self-storage

12 december, 2023
Door Storo
Breid je hobby uit met self-storage

Ben je een handige Harry en sleutel je graag aan oude fietsen? Of ben je liever creatief bezig met penselen en verf? Je hebt voor je hobby veel materiaal nodig, zeker als je erin slaagt om er je bijberoep van te maken en er een extra centje mee te verdienen. Want wat is er leuker dan van je hobby je beroep te maken!

Een plek aan al je hobbyspullen geven is alleen niet altijd gemakkelijk. Je wil natuurlijk niet dat het je woning begint over te nemen. Daarom hebben we in deze blog opgelijst welke voordelen een opslagruimte heeft voor jouw hobby’s.

Vier voordelen van self-storage voor je hobby

Meer ruimte

Is dat DIY-project wat te groot aan het worden? Huur dan een opslagruimte als extra berging om al je materiaal op te slaan. Zo kan je je hobby uitbreiden zonder dat het heel je woning overneemt. Storo self-storage heeft een groot aanbod van formaten zodat er altijd een geschikte ruimte voor jouw behoeftes beschikbaar is. 

Organiseer je spullen 

Een opslagruimte zorgt ervoor dat je genoeg plaats hebt om je hobbymateriaal op een georganiseerde manier te ordenen. Je kan wandkasten en labels gebruiken om je spullen snel terug te vinden en er gemakkelijk bij te kunnen. Daardoor blijf je gespaard van de stress die een onoverzichtelijke werkruimte met zich mee kan brengen.

Veilige omgeving

Bij Storo geven we je een unieke toegangscode en heeft elke opslagruimte een individueel alarm. Verder is er 24/7 camerabeveiliging zodat je je spullen zonder problemen veilig kan bewaren. Storo ventileert en verwarmt de ruimtes om vocht te vermijden. Oefen je bijvoorbeeld een creatieve hobby uit, dan kan een opslagruimte je helpen om je kunstwerken in een nette en gecontroleerde omgeving te stockeren in afwachting van potentiële kopers.

Flexibiliteit

Je opslagbehoeftes kunnen veranderen na verloop van tijd en dat weten we bij Storo ook. Als je erin slaagt om van je hobby je beroep te maken, zal je waarschijnlijk heel wat meer ruimte nodig hebben. Daarom kan je eenvoudig van boxformaat wisselen. Met de flexibele maandcontracten ben je ook nooit gebonden aan langetermijncontracten. 

Hobby’s waarbij self-storage van pas komt

Ben je niet zeker of self-storage voor jouw hobby van pas komt? We lijsten hier enkele voorbeelden van hobby’s op waarbij self-storage kan helpen. 

Kunst 

Als je je graag bezig houdt met creatieve hobby’s zoals schilderen, pottenbakken of fotografie, dan kan je je kunstwerken en werkmateriaal perfect in een opslagruimte bewaren. Fragiele en waardevolle items liggen op een veilige locatie en zijn beschermd tegen vocht en diefstal.

Naaien

Extra stoffen, naaispullen, paspoppen en naaimachines kunnen veel plaats in beslag nemen. En dan mogen we de afgewerkte producten nog niet vergeten. Met een opslagruimte heb je meer dan genoeg ruimte om je handgemaakte kleding netjes en droog te stockeren. Als je je naaiwerk graag verkoopt, dan kan je de opslagruimte tegelijkertijd als inpakplaats gebruiken. Zo hoef je je woning niet overhoop te halen tijdens de zoektocht naar inpakmateriaal.

DIY-projecten 

Of je nu oude fietsen een nieuw leven wil geven of graag meubels opknapt, je kan de verzamelde spullen alvast bewaren in een opslagruimte voor je aan de renovatie begint. Zo staan ze geen stof te vergaren in je woning en staan ze ook niet in de weg voor andere gezinsleden of gasten.

Verzamelen

Belangrijke sportmemorabilia, postzegels, je wijncollectie en zelfs auto-onderdelen passen allemaal in een self-storagebox. Maak ruimte in je woning en bewaar jouw waardevolle verzamelingen bij Storo. Ze liggen beschermd op een goed geventileerde locatie waardoor ze zich in een gecontroleerde omgeving bevinden.

Schrijnwerkerij 

Houd je extra werkmateriaal en afgewerkte producten opzij in een opslagruimte. Net zoals bij de vorige hobby’s maak je meer ruimte vrij voor andere zaken en ligt je schrijnwerk veilig weg.

Muzikale hobby’s

Muzikale hobby’s

Zit je in een band of ben je een dj in wording, dan kan je je dure muziekinstrumenten of dj-tafel met een gerust hart achterlaten in een opslagruimte. Zorg ervoor dat je een opslagruimte dicht bij huis uitkiest, zodat je al het materiaal gemakkelijk kan oppikken voor de volgende oefensessie. Storo heeft opslagruimtes in Brecht, Mechelen en Roeselare.

Sport

Vishengels, een skydive-uitrusting, kampeermateriaal, fietsen en noem maar op… Alle soorten sportgerief kunnen zonder problemen opgeslagen worden in onze opslagruimtes tot het weer het toelaat om ze terug te gebruiken. 

Is het dus niet verrassend voor hoeveel verschillende doeleinden je een opslagruimte kan gebruiken om meer ruimte te creëren voor je hobby!? Huur je opslagruimte eenvoudig online en til je passie onmiddellijk naar een hoger niveau. Contacteer ons gerust op 03 376 07 60 voor meer informatie!

 

Huur een opslagruimte

Huur een box

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.