De beste manieren om jouw fietsen op te bergen

29 december, 2022
Door Storo
De beste manieren om jouw fietsen op te bergen

Op de muur 

Eén van de eenvoudigste en populairste manieren om een fiets thuis op te bergen, is door hem aan de muur op te hangen met behulp van haken of een katrolsysteem. Dit houdt de fiets van de grond en uit de weg - maar stelt je toch in staat om hem gemakkelijk vast te pakken als je klaar bent om te fietsen. 

Tip: als je niet veel ruimte hebt, investeer dan in een aan de muur gemonteerde fietsendrager. Deze zijn geweldig voor kleinere appartementen of huizen met beperkte opslagruimte. 

In een schuur 

Een geweldige optie als je in een ruimer gebied woont en je het niet erg vindt om naar buiten te gaan om je fiets te halen als je wilt gaan fietsen. Zorg ervoor dat je schuur goed is afgesloten, zodat jouw fietsen veilig en gezond blijven. 

De achterkant van je auto 

Als je kinderen hebt, is één van de beste manieren om hun fietsen op te bergen op een fietsenrek dat aan de achterkant van je auto wordt bevestigd. Zo kunnen ze makkelijk bij hun fiets als ze willen fietsen, maar nemen ze geen extra ruimte in beslag in je garage of oprit. 

Tip: de fietsen zijn al aan de auto vastgemaakt, dus dat is een zorg minder als je erop uit wilt voor een gezinsuitje. 

Een opslagruimte 

Als je je fietsen niet binnen kunt opbergen, overweeg dan een opslagruimte. Een opslagruimte kan plaats vrijmaken voor andere zaken, een open ruimte creëren en tegelijkertijd vermijden dat de fietsen beschadigd kunnen worden. Een opslagruimte beschikt in de meeste gevallen ook over 24-uurs cameratoezicht, zodat je er zeker van kunt zijn dat jouw fietsen altijd beschermd blijven. 

Er zijn veel manieren om fietsen op te bergen, maar sommige methoden zijn beter dan anderen. Zo kan je bijvoorbeeld jouw fietsen opbergen bij Storo!  

 
We bieden beveiliging van topkwaliteit en promotieaanbiedingen waarbij je slechts *€1 betaalt voor jouw eerste maand huren bij ons. Bel ons op 03 376 07 60 of bezoek onze opbergruimtes voor fietsen voor meer informatie! 

*Algemene voorwaarden zijn van toepassing 

Huur een opslagruimte

Huur een box

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.