De ultieme gids voor het huren van een opslagruimte in Mechelen

29 augustus, 2023
Door Storo
De ultieme gids voor het huren van een opslagruimte in Mechelen

Mechelen, een stad die bekend staat om zijn levendigheid in België, biedt verschillende opties aan voor self-storage om tegemoet te komen aan je uiteenlopende opslagbehoeften. Of je nu verhuist, verbouwt of extra ruimte nodig hebt voor je spullen, zal dit artikel je helpen bij het huren van een opslagruimte in Mechelen, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen en het meeste uit je opslagruimte kunt halen.

Wat zijn de voordelen van een opslagruimte huren in Mechelen?

Self-storage is een ideale oplossing voor iedereen die onlangs een grote verandering in zijn leven heeft meegemaakt en beperkte opslagmogelijkheden heeft. Hier zijn een paar redenen waarom het huren van een self-storage handig kan zijn:

Deskundige hulp bij het beoordelen van je opslagbehoeften

Door te chatten of telefoneren met experts op het gebied van zelfopslag kun je rekening houden met factoren zoals het aantal items dat je moet opslaan en de benodigde opslagduur. Een duidelijk begrip van je behoeften zal je helpen bij het kiezen van een geschikte opslagruimte dat aansluit bij je vereisten.

Extra bescherming 

Heeft je huis camera's in elke gang? Personeel dat het pand zeer nauwlettend in de gaten houdt? Brandpreventiesystemen? Alarmen ingesteld in elke kamer? Als dat zo is, goed gedaan! Maar voor alle anderen is een self-storagesite veel beter geschikt om je overtollige items, belangrijke bezittingen of documenten te beschermen.

Betaalbare tarieven en flexibele contracten

Opslagfaciliteiten hebben flexibele contracten die gemakkelijk kunnen worden gewijzigd, afhankelijk van je ruimtebehoeften. Bovendien biedt Storo betaalbare prijzen aan en een korting in de eerste maand voor nieuwe leden.

Gemakkelijke toegang op elk moment

Sommige opslagfaciliteiten hebben beperkte openingstijden, wat lastig kan zijn als je plotseling toegang tot je opslagruimte moet hebben. Maar bij Storo heb je de mogelijkheid om de hele week 24 uur per dag toegang te hebben. Daarnaast hebben we ook een binnen en buiten parking die gemakkelijk toegankelijk zijn voor je auto en de trolleys. 

Wie heeft er een opslagruimte nodig in Mechelen?

Er zijn veel redenen om een opslagruimte te huren in Mechelen, en veel particulieren en bedrijven vertrouwen op deze diensten. De twee belangrijkste kanshebbers zijn residentiële burgers die het om persoonlijke redenen nodig hebben en bedrijfseigenaren die hun bedrijf willen re-organiseren.

Residentiële burgers

  • Opruimen: Self-storage kan helpen om je huis netjes te houden en ruimte vrij te maken van overtollige spullen en meubels
  • Beveiliging: een degelijke opslagruimte zorgt ervoor dat je waardevolle bezittingen veilig zijn in een beveiligde- en geventileerde ruimte. 
  • Gemakkelijke overgang: Verhuizen kan een chaotische tijd zijn. Een extra ruimte hebben om je spullen uit de buurt te houden tijdens het verhuizen kan in deze gevallen een redder in nood zijn en kan helpen om het proces te vergemakkelijken
  • Seizoensgebonden: sommige artikelen en kledingstukken in je huis zijn slechts een klein deel van het jaar nodig. Door het op een veilige plek op te bergen en toch te bewaren, kun je ervan genieten wanneer dat het meest nodig is, zonder dat je je de rest van de tijd zorgen hoeft te maken 

Ondernemers

  • Organisatie: Of het nu iets eenvoudigs is, zoals het bewaren van al je belangrijke documenten in één veilige ruimte of het gebruik van opslagruimte om je workflow te stroomlijnen, opslagruimtes voor zelfopslag kunnen essentieel zijn voor de optimale organisatie van een gezond bedrijf.
  • Optimaal voorraadbeheer: Door extra ruimte te hebben om te kunnen omgaan met eventuele overflow of overvraag, kun je je bedrijf optimaliseren door geen onnodige ruimte te voorzien voor voorraad of bepaalde ruimtes te overladen 
  • Evenementspecifieke items: je bedrijf heeft mogelijk grote meubels of producten die voor evenementen of alleen tijdens een bepaald seizoen worden gebruikt, terwijl ze de rest van de tijd ruimte in beslag nemen. Door het de rest van de tijd op te bergen in een degelijke opslagruimte, maak je kostbare werkruimte vrij en houd je de items onberispelijk voor hun volgende verschijning

De stappen voor het huren van een opslagruimte in Mechelen

 

Als je de voordelen hebt gelezen en een opslagruimte voor jezelf wilt boeken, volg dan de volgende stappen:

  1. Reserveer je ruimte: Huur je opslagruimte online door te berekenen hoeveel ruimte je nodig hebt, maak een afspraak om langs te komen of je kan ook chatten of telefoneren met één van onze self storage experts.
  2. Verzamel je spullen: pak je spullen in en verzamel ze in dozen. Indien je zelf geen verhuisdozen hebt, kun je bij ons steeds kartonnen verhuisdozen kopen.
  3. Verhuizen: Nadat je je contract hebt getekend, heb je direct toegang tot je opslagruimte via een persoonlijke toegangscode via sms of in het klantenportaal of via onze app op je telefoon.

 

Waar kan ik de app downloaden?

Van zodra je een unit hebt geboekt sturen we je een bericht met een link naar de app. Volg alle eenvoudige stappen om in te loggen, en je bent klaar!

Met de juiste opslagruimte aan je zijde kun je genieten van een opgeruimde en georganiseerde ruimte, zowel voor persoonlijk als voor zakelijk gebruik. Storo beschikt over een verscheidenheid aan moderne en goed onderhouden opslagruimtes in Mechelen die gemakkelijk toegankelijk zijn voor hun eigenaars en goed beschermd zijn.

Bel ons vandaag nog: 03 376 07 60 of bezoek ons op https://www.storo.be/nl/

Huur een opslagruimte

Huur een box

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.