Een handige gids voor verhuizen met kinderen

02 februari, 2023
Door Storo
Een handige gids voor verhuizen met kinderen

Pak vroeg in en slim in 

Dit zal helpen om je stress te beperken als het gaat om een verhuisdag. Als je gestresst bent, pikken je kinderen die negatieve energie op. Als je van tevoren inpakt, heb je tijd om ze te helpen bij deze overgang. 

  • Zorg dat je voldoende dozen, tape en ander materiaal hebt voordat je begint 
  • Label de dozen per kamer of itemtype (bijvoorbeeld keukenartikelen) en markeer ze met nummers als je ze in een bepaalde volgorde moet uitpakken 

Extra tip: Storo biedt verpakkingsmateriaal voor uw gemak! 

Houd je kinderen bezig 

Het is handig om je kinderen bezig te houden terwijl je op de verhuisdag de verhuiswagen inlaadt. 

  • Roep hun hulp in bij het inpakken van hun eigen speelgoed; dit geeft hen een gevoel van betrokkenheid en helpt bij het creëren van opwinding over de verhuisdag. 
  • Overweeg ook een babysitter in te huren of vrienden of familieleden in te schakelen om te helpen, zodat jij je kan concentreren op het snel en efficiënt inladen van alles zonder dat je manieren moet vinden om je kinderen de hele dag te vermaken. 

Zorg voor een doos met benodigdheden voor de kinderen 

Voor de verhuisdag: 

Vul een kleine doos met het favoriete speelgoed, de snacks en andere items van je kinderen die voor vermaak of comfort kunnen zorgen tijdens jouw verhuis. Vergeet ook niet om ze te laten zien waar de doos zich bevindt en maak deze gemakkelijk toegankelijk zodat ze erbij kunnen zonder om je hulp te roepen. 

Na de verhuisdag: 

Bedenk wat je nodig hebt voor de eerste dagen/nachten in je nieuwe huis en stop ze de avond voor de verhuizing in een aparte doos. Het zorgt ervoor dat jouw kinderen zich meteen thuis voelen - vooral met hun favoriete knuffels in het zicht. Denk aan het inpakken van ondergoed, zeep, handdoeken, borden, bestek, mokken, toiletrollen, thee en koffie! Zo kan je de tijd nemen om uit te pakken - en je kinderen zullen zich op hun gemak voelen met hun vertrouwde spullen in de buurt. 

Bel Storo als het nieuwe huis iets kleiner is dan verwacht. We hebben genoeg ruimte voor je meubels en andere items waarvan je nog niet zeker weet wat je ermee moet doen! In plaats van artikelen te verkopen of te schenken voordat je het zeker weet, kan je een afspraak maken en langskomen (via een fysieke of virtuele tour) om te zien hoeveel ruimte we voor jou hebben. 

Huur een opslagruimte

Huur een box

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.