Tijdelijke opslag

15 juli, 2020
Door Storo
Tijdelijke opslag

Tijdelijke opslagruimte

Je bent van plan om te verhuizen of renoveren, je gaat naar het buitenland,...
Het kunnen allemaal redenen zijn waarom je tijdelijk een extra opslagruimte nodig hebt om je spullen in op te slaan. 
Ga je samenwonen met je lief of ongerust na een scheiding over de status van je meubelen? Het zijn allemaal verschillende situaties met 1 gemeenschappelijke vraag: waar blijf je met al je spullen? 

Je hebt uiteraard ook liefst dat je spullen veilig en droog staan. Misschien kom je er maanden niet, of wekelijks een paar keer, daarom moeten je spullen op een goed gelegen locatie opgeslagen zijn. 

Storo verziet jou op een gemakkelijke, zorgeloze manier van een tijdelijke opslagruimte tijdens deze periode. 

 

Waarom jij je meubelen tijdelijk kan bewaren

Je kan om veel verschillende redenen tijdelijke opslag nodig hebben. Bijvoorbeeld: 

Verhuis of renovatie. Zo kan je je spullen moeten opslaan voor een verhuis, maar ook tijdens een renovatie kan je je meubels op een tijdelijke opslagplaats bijhouden. Op deze manier beschadig je niets van je spullen en heb je plaats om je renovaties uit te voeren. 

Overgangsperiode. Je huisbaas heeft al een nieuwe huurder of je huis is al verkocht, maar jij hebt nog geen nieuwe stek. Sla al je spullen op in een opslagruimte terwijl je zelf even bij vrienden of familie logeert terwijl je zoekt naar je nieuwe woning. 

Buitenland. Vertrek je naar het buitenland voor een langere periode en heb je een plaats nodig om je inboedel in op te slaan? Dan is self-storage ideaal voor jou. Je spullen blijven veilig en netjes bewaart tot jij terug bent. 

Plaatsgebrek. Heb je een hobby met veel materiaal of gewoon teveel kleren en schoenen in je kleerkast en krijg je het niet meer netjes opgeruimd? Dan kan je je spullen opslaan in een opslagruimte bij Storo. 

De verhuis: huur een verhuisbedrijf in & huur je tijdelijke opslagruimte

Je kan een verhuisbedrijf inschakelen, die alle spullen in jouw box plaatst.
Grote spullen, kunnen niet in een auto en in plaats van 100x heen en weer te rijden, ga je beter efficiënt aan de slag. Een professionele verhuisfirma brengt je meubelen naar je nieuwe woning of opslagplaats & stockeert de items. 

Zorg dat je een opslagplaats huurt die het juiste formaat heeft in verhouding tot je hoeveelheid spullen. Als je opslagruimte niet voldoende groot is, loop je het risico dat de je meubels gaat beschadigen doordat je ze op elkaar moet proppen. 

Bij Storo kan je op de website zien wat er nu juist in welke box past. Dit geeft je een beter beeld over hoe groot de ideale opslagruimte juist moet zijn. 

 

Checklist voor je opslag

Maak het jezelf gemakkelijk een werk met een checklist. Zo kan je stap voor stap overlopen wat je allemaal moet om je spullen netjes op te slaan. 

 

 • Verzamel verhuisdozen of zakken om je spullen in op te slaan
 • Sla je spullen per categorie op. Bv: kleren samen, keukengerei samen,...
 • Sorteer je spullen in dezelfde dozen
 • Sluit je dozen goed af 
 • Bewaar breekbare of fragiele dingen in noppenfolie
 • Stockeer je goederen in een opslagruimte bij Storo

Bij Storo kan je verhuisdozen kopen die je nadien netjes kan stapelen in je box. Deze dozen hebben 3 mogelijke afmetingen en zijn van de sterkste kwaliteit. Zo voorkom je gebroken vazen en gesneuvelde spullen. 

Is tijdelijke opslag betaalbaar?

Jazeker. Bij Storo kan je je box huren in 5 stappen en opzeggen 7 dagen op voorhand, vanuit je zetel. Zo ontkom je aan eindeloze complexe contracten, opzegkosten & vaste huurperioden. Laat je begeleiden door de expertise van de klantendienst om de juiste afmetingen te huren. 

Voordelen van de Storo box: 

 • Eenvoudig te boeken 
 • 24/7 online en offline beschikbaar
 • beveiligde vestigingen 
 • nette en geventileerde opslagruimten 
 • opzegbaar in 1 klik

 


Thema's

Huur een opslagruimte

Huur een box

Interessant voor jou

Self-storage en duurzaamheid

13/11/2023

Heb je al eens stilgestaan bij de positieve impact van self-storage op het milieu? Je spullen ergens opslaan kan je ecologische voetafdruk verkleinen als je duurzaam opslaat in de juiste vestiging.

Lees meer
Gezinsvriendelijke winterevenementen in Mechelen

13/11/2023

Ben je met je gezin op zoek naar wat winterpret? Als dat zo is, heb je geluk! De stad Mechelen in België organiseert deze winter verschillende gezinsvriendelijke evenementen. 

Lees meer
Self-storage! Iets voor mij?

10/11/2023

Weet je niet meer waar je je spullen kan opslaan? Dan is Storo misschien wel jouw oplossing. 
Lees hier waarvoor jij een Storo box kan gebruiken. 

Lees meer

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.