Verhuizen? Hier zijn tien dingen die je moet weten!

27 april, 2023
Door Storo
Verhuizen? Hier zijn tien dingen die je moet weten!

Verhuizen kan een spannende, maar uitdagende tijd zijn. Om dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen, hebben we een lijst samengesteld met 10 belangrijke zaken die je moet weten wanneer je gaat verhuizen!

 

  1. Plan vooruit

Verhuizen kan een zware taak zijn, dus het is essentieel om ruim van tevoren alles in te plannen. Het maken van een checklist, voorbereiden en inpakken van spullen zijn enkele manieren om stress te verminderen.

 

  1. Ruim ongewenste spullen op

Verhuizen is het perfecte moment om je huis op te ruimen. Door het wegdoen van spullen die je niet meer nodig hebt of wilt, wordt het inpakken en uitpakken veel makkelijker.

 

  1. Kies het juiste verhuisbedrijf

Er zijn veel verhuisbedrijven, maar niet allemaal zijn ze even betrouwbaar. Bekijk online beoordelingen en vraag vrienden om aanbevelingen voordat je een beslissing neemt.

 

  1. Efficiënt inpakken

Er is een juiste manier om je spullen in te pakken. Door items die je het minst gebruikt in stevige dozen te plaatsen en te labelen, ben je op weg naar een succesvolle verhuizing.

 

  1. Informeer nutsbedrijven

Vergeet niet om nutsbedrijven te informeren wanneer je je verhuizing aankondigt. Zo kunnen ze de diensten loskoppelen van je oude adres en aansluiten op je nieuwe adres.

 

  1. Wijzig je adres

Naast het informeren van nutsbedrijven, moet je ook elk ander bedrijf informeren dat je adres heeft, zoals het postkantoor, de bank en de verzekeringsmaatschappij.

 

  1. Houd een verhuisdoos bij de hand

Zorg ervoor dat je een specifieke doos of tas hebt voor al je benodigdheden op de verhuisdag, zoals snacks, water en toiletartikelen.

 

  1. Maak foto's van je bezittingen

Het maken van foto's van je bezittingen voordat je ze inpakt, kan handig zijn. Het helpt niet alleen bij het organiseren van spullen in je nieuwe huis, maar kan ook nuttig zijn voor verzekeringsdoeleinden.

 

  1. Overweeg een schoonmaakdienst

Wanneer je je vorige woning verlaat, is het wellicht nodig om deze woning grondig schoon te maken voordat je de sleutels overhandigt. Een schoonmaakdienst kan deze taak voor je uitvoeren!

 

  1. Flexibiliteit is belangrijk

Hoe goed je ook plant, er is altijd een kans dat niet alles volgens plan verloopt. Wees dus flexibel en bereid je voor op aanpassingen!

 

Als je nieuwe woning nog niet klaar is of als je te veel spullen hebt, bel dan vandaag nog naar Storo op 03 376 07 60 voor een betaalbare opslagoplossing!

Huur een opslagruimte

Huur een box

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.