Webshops

06 augustus, 2020
Door Storo
Webshops

Het aantal startende webshops is de laatste jaren enorm gegroeid. Dit zorgt vaak voor logistieke problemen waaronder plaatstekort.

Wanneer je verkoop enorm toeneemt en er niet meer genoeg plaats is moet er naar een andere oplossing gezocht worden.

Vaak wordt er dan in eerste instantie gezocht naar een KMO-unit.

Maar wat als zo'n KMO unit nu te groot is voor uw behoefte?

Dan is een opslagruimte bij Storo huren de ideale oplossing! Bij ons huur je aantal vierkante meters naargelang je behoefte.

Ideaal voor webshops

Als webshop heb je vaak niet enorm veel plaats nodig, maar kan het zijn dat je thuis of op je huidige locatie toch net te weinig plaats hebt.

Storo biedt hiervoor de perfecte oplossing. Je huurt een opslagruimte van een zelfgekozen formaat.
Je bespaart hierdoor veel onnodige meters tegenover wanneer je een grote unit moet huren.

Wat ook erg gemakkelijk is, is dat Storo met maandelijkse contracten werkt. Hierdoor hang je niet vast aan lange-termijncontracten. Je kan je opslagruimte eenvoudig en snel opzeggen wanneer je opslagbehoefte kleiner zou worden.

Wanneer je webshop later toch zou uitbreiden is dat geen enkel probleem. Je kan zonder enige moeite van formaat wisselen om te kunnen blijven groeien!

Toegangsrechten uitdelen

Nog een extra voordeel aan Storo is dat je toegangsrechten op je box kan uitdelen.

Je kan collega’s, vrienden, familie, leverancier of een klant toegang geven om iets uit jouw box te komen halen/leveren.

Op deze manier kan je goederen verkopen of uitwisselen zonder dat je erbij hoeft te zijn. Je kiest zelf voor hoelang je de toegangsrechten wilt delen. Met één eenvoudige klik kan je de toegangsrechten weer stopzetten. 

Ideaal voor uw webshop!

Extra voordeel

Je kan bij Storo ook gebruik maken van de Bringme Wall.

Hier kan je pakketjes laten leveren van alle leveranciers. Je kan ook een pakketje voor iemand wegleggen.
Zo kan een klant je pakje komen ophalen met door middel van een QR-code. Dit werkt gemakkelijk en efficiënt, zeker als je deels regionaal bedient.


Je klant ontvangt een melding zodra je pakketje klaar is om opgehaald te worden. Het pakketje blijft veilig en beschermt tot hij het komt ophalen. 

Waarom Storo?

  • Eenvoudig te boeken
  • 24/7 online beschikbaar
  • Beveiligde site
  • Nette en geventileerde opslagruimten
  • Opzegbaar in 1 klik
  • Transparante prijzen 

Uiteraard zijn wij er niet enkel voor webshops, voor eender welke bedrijfsmatig - particulier opslagtekort kan u bij ons terecht!

Laat ons afspreken om uw opslagbehoefte te bespreken!

Bel 03/3760.763 of boek je box online!


Thema's

Huur een opslagruimte

Huur een box

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.