Bringme-service

Storo biedt de Bringme Wall aan, een unieke manier om pakjes te laten leveren.

Als je bij Storo klant wordt krijg je toegang tot de Bringme wall. Nadien kan je je toegangsrechten doorgeven een een familielid of vriend, zodat zij een pakketje voor jouw kunnen achterlaten of ophalen. 

Ideaal voor een webshop. Je kan toegangsrechten delen met een persoonlijke code. Dit werkt gemakkelijk en efficiënt. Je pakketje blijft veilig en beschermt tot je het komt ophalen.
Je ontvangt een melding zodra je pakketje klaar is om opgehaald te worden.  

Nieuwe manier van werken

Jouw comfort, het verbeteren van workflows en de ecologische voetafdruk verlagen zijn erg belangrijk. Daarom hebben we besloten om in een Bringme Box te investeren. Het ontvangt automatisch je leveringen, tekent af en brengt je op de hoogte via de app. We verwachten dat je vanaf nu al je pakketjes in de box laat leveren.

Volg de instructies hieronder om onze nieuwe manier van werken toe te passen.

Hoe werkt de Bringme Box?

Wanneer je bij Storo een box boekt kan je gebruik maken van de Bringme Box. Hierin kan je pakketjes laten leveren.
Je krijgt, bij het boeken van een box bij Storo, een mail met daarin een stappenplan. 

Hoe begin je eraan? 

Download de Bringme app of log in op bringme.com met je email

 1. Zet ‘Bringme’ voor je voornaam bij het plaatsen van een online bestelling (bij eender welke webshop) 
 2. Gebruik de locatie van de box als leveradres: Ringlaan 17/E, 2960 Brecht

Toegang tot jouw box:

Je ontvangt een notificatie in de app van zodra je pakketje is toegekomen.

 1. Houdt de QR-code, die je op de homepagina van de app onder 'bekijk toegangscode' terug kan vinden, ongeveer 20cm van de scanner. 
 2. Als alternatief kan je de alfanumerieke code gebruiken die onder de QR-code staat. In dat geval kies je 'ophalen' en toets je de 8-cijferige code in. De box zal nu openen! 

Laat iets ophalen

Leg iets klaar in de Bringme Box zodat iemand anders het kan ophalen. Dit kan een mede-Bringme-gebruiker zijn of iemand die geen gebruiker is.

Zo werkt het klaarleggen:

 1. Kies 'laat iets ophalen' in het startmenu op de app. 
 2. Zoek in de zoekbalk een bestaande Bringme-gebruiker of: Typ de naam in, klik op 'voeg toe' en vul de rest van de gegevens in om een niet gebruiker toe te voegen. 
 3. Klik op 'reserveer een vak' Krijg toegang tot het gereserveerde vak door de QR-code te scannen aan de Bringme box. Die vind je door op het homescherm rechtsboevn op het QR-icoontje te drukken. Je kunt ook de alfanumerieke code handmatig intoetsen, deze vind je onder de QR-code.
 4. Aan de Bringme Box selecteer je het gereserveerde vak. Het gaat automatisch open. Leg je pakketje klaar en sluit de deur. Klaar!

Zo werkt het ophalen: 

 1. De persoon of dienst waarvoor je iets hebt klaargelegd ontvangt een automatische melding in de app, als ze de app niet hebben ontvangen ze een mail. 
 2. Ze kunnen het item ophalen door hun QR-code te scannen aan de Bringme box. 
 3. Zodra de ontvanger het vak sluit ontvang jij een melding dat het item is opgehaald. 

 

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.