Storo & Knack Volley Roeselare: de perfecte match!

29 februari, 2024
Door Storo
Storo & Knack Volley Roeselare: de perfecte match!

Op zaterdag 10 februari 2024 wonnen de spelers van Knack Volley Roeselare voor de zestiende keer de Beker van België. Ze hebben hun trofeeënkast doorheen de jaren dus goed kunnen vullen met hun welverdiende bekers. Jasper Wijkstra, Simon Plaskie & Hugo Fischer, drie sterspelers van het volleybalteam, weten niet meer wat te doen met al hun dierbare trofeeën. Er zit niets anders op dan de uitpuilende kast vrij te maken en een opslagruimte bij Storo te boeken! 

 

Je dierbare spullen bewaren

We verzamelen door de jaren heen heel wat spullen. Je kan de bezittingen die je niet meer gebruikt naar de kringloopwinkel brengen of aan vrienden en familie geven. Er zijn echter zaken die je je hele leven lang wil houden, omdat ze zoveel voor je betekenen. En dat is bij een succesvolle volleybalclub niet anders. Simon Plaskie, Hugo Fischer en Jasper Wijkstra willen hun dierbare trofeeën niet zomaar weggooien.

De oplossing: Storo Self-Storage

Helaas is er bij Knack Volley Roeselare geen ruimte voor al die bekers. Daarom gaan ze oslagruimte huren die bij jouw opslagbehoeftes past. 

Snel en eenvoudig online boeken

Hugo Fischer en Simon Plaskie maken het zichzelf gemakkelijk: op de website van Storo gebruiken ze de ruimtecalculator om te berekenen hoeveel ruimte ze precies nodig hebben. Nadien weten ze perfect welk formaat aan hun opslagbehoeftes voldoet en kunnen ze de box online boeken. Ze krijgen onmiddellijk toegang tot hun box met de STORO app of met de toegangscode die ze krijgen toegestuurd. Hoe gemakkelijk kan het leven zijn! 

Zo leuk kan opruimen zijn!

Maar dan is het werken geblazen. Tijd om alle welverdiende bekers van Knack Volley in de verhuisdozen van Storo te steken. Wat fijn om de trofeeën van hun voorgangers te bewonderen. Opruimen kan dus toch leuk zijn! Nu alles nog in de camionette laden en there they go...  

Nette, veilige opslagruimtes

Knack Volley Storo

Met één klik in de STORO app geraken ze super snel Storo Roeselare binnen. En dan zien ze voor het eerst de persoonlijke Knack Volleybox. Netjes, zeg! De box heeft een eigen alarmsysteem en er is 24/7 camerabewaking. Nu maar hopen dat Knack Volley binnenkort een nieuwe titel behaalt en er weer een beker bij kan! 

Jouw spullen opslaan bij Storo

Wil jij je dierbare spullen graag ergens bewaren? Of heb je tijdelijk een opslagruimte nodig omdat je gaat verhuizen, renoveren of verbouwen? Huur dan jouw persoonlijke box bij Storo, vlakbij jouw favoriete volleybalclub.

Opbergruimtes van klein naar groot

Bij Storo kan je kiezen uit verschillende formaten van 1 m² tot 68 m². Je huurt je box zo lang of zo kort als je zelf wil: geen verplichtingen en geen lange contracten!

Online huren of langskomen

Je huurt je ruimte makkelijk en snel online. Kom je toch graag even langs om de verschillende opties te bekijken, maak dan online een afspraak of bel ons op 03 376 07 60!

 

Huur een opslagruimte

Huur een box

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.