Thuiswerken? Lees hier onze top tien tips om je ruimte te maximaliseren.

06 april, 2023
Door Storo
Thuiswerken? Lees hier onze top tien tips om je ruimte te maximaliseren.

Meer en meer mensen werken thuis en weten niet goed hoe ze hun kantoorruimte optimaal moeten benutten. We begrijpen dat dit een lastige taak kan zijn en hebben daarom een lijst samengesteld met tien handige tips om je te helpen je thuiskantoorruimte maximaal te benutten.

  1. Allereerst is het belangrijk om te weten wat je precies nodig hebt in de ruimte voordat je wijzigingen aanbrengt. Denk aan het type apparatuur en benodigdheden dat je nodig hebt, evenals welke activiteiten je in de ruimte gaat doen.
  2. Als je vloeroppervlakte beperkt is, wees dan niet bang om de verticale ruimte te benutten. Je kunt planken, wandopbergers of ophangborden installeren om de beschikbare ruimte efficiënter te benutten.
  3. Multifunctioneel meubilair is ook een geweldige optie om de ruimte niet te overbelasten. Wanneer je eenmaal weet wat je nodig hebt, kan je investeren in meubels die verschillende functies kunnen hebben.
  4. Het is normaal om na verloop van tijd spullen te verzamelen, maar rommel in je kantoor kan je afleiden en ten koste gaan van de productiviteit. Ruim daarom regelmatig op en doe spullen weg die je niet meer nodig hebt.
  5. Natuurlijk licht kan een kleine ruimte groter en opener laten lijken. Als je bureau niet bij een raam kan worden geplaatst, kan een bureaulamp van goede kwaliteit ook voldoende zijn.
  6. Overweeg ook een sta-bureau als je niet genoeg ruimte hebt voor een traditionele bureau.
  7. Kwalitatieve opbergoplossingen zoals archiefkasten en boekenkasten kunnen een groot verschil maken in een kleine ruimte en helpen om je werkruimte (en geest) georganiseerd te houden.
  8. Wees creatief met decoratie en kies items die zowel functioneel als decoratief zijn.
  9. Houd kabels netjes door kabelbinders of een kabelbeheersysteem te gebruiken. Een wirwar van kabels kan de organisatie van een kleine ruimte verstoren.
  10. Als je geen speciale kamer hebt voor een thuiskantoor, raak dan niet in paniek! Met een mobiel bureau kun je vanuit elke kamer in huis werken en kan het gemakkelijk worden opgeborgen als het niet in gebruik is.

 

En als je nog steeds geen ruimte hebt voor al je spullen, neem dan contact op met Storo voor een opslagruimte. Bel ons vandaag nog op 03 376 07 60 voor meer informatie!

Huur een opslagruimte

Huur een box

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.