Opslagruimte te huur in Roeselare

Opslagruimte Roeselare

Storo Roeselare is geopend vanaf september 2023. 

Als je op zoek bent naar een self-storage oplossing in West-Vlaanderen, biedt onze faciliteit in Roeselare premium self storage units die betaalbaar, veilig en handig zijn.

Onze ruime opslageenheden in Roeselare gaan van 1m² tot bijna 70m² en zijn ontworpen om al je huishoudelijke of zakelijke spullen te bewaren, of je nu gaat verhuizen, opruimen of een nieuw bedrijf begint.

Toegang krijgen tot je unit is nog nooit zo eenvoudig geweest met Storo Roeselare. Download onze gebruiksvriendelijke App en ontgrendel je unit met je smartphone. Heb je geen smartphone? Geen probleem – je kan het gebouw ook betreden via ons handig toegangscodesysteem.

Onze self-storage faciliteit in Roeselare beschikt over individueel beveiligde units, wat zorgt voor maximale bescherming van je eigendommen. Bovendien staat onze site 24 uur per dag onder cameratoezicht. Daarnaast zijn onze trolleys en liften beschikbaar om je te helpen bij het verhuizen en opslaan van je dierbare bezittingen zonder stress.

Neem vandaag nog contact op met Storo en verzeker jezelf van de perfecte self storage unit in West-Vlaanderen!

Voordelen Storo

Opslagvoorzieningen

Onze opslagfaciliteit is gelegen op de Oude Diksmuidestraat 4a (Brugsesteenweg) in het centrum van Roeselare. Het heeft goed geventileerde en beveiligde opslagruimtes, waardoor het de beste keuze is voor klanten in West-Vlaanderen die op zoek zijn naar een self-storage oplossing.

Dit is waarom we ons onderscheiden van andere opslagfaciliteiten in West-Vlaanderen:

 • Onbemande faciliteit: Met onze geavanceerde App heb je gemakkelijk toegang tot je opslageenheid via je smartphone. Je kunt zelfs toegang delen met familie en vrienden!

 • Flexibele huurovereenkomsten: We bieden een verscheidenheid aan unitmaten, variërend van 1m² tot 70m², met flexibele huurovereenkomsten om aan je behoeften te voldoen.

 • Individueel beveiligde units: Je eigendommen zijn veilig bij ons. Elke unit is individueel beveiligd voor extra veiligheid.

 • 24-uurs cameratoezicht: Onze gehele site staat 24/7 onder cameratoezicht om de veiligheid van je spullen te waarborgen.

 • Eenvoudige online boeking en verhuizing: Je kunt je opslageenheid volledig online boeken en verhuizen, waardoor het proces snel en probleemloos verloopt.

 • Verpakkingsmateriaal: Heb je dozen, tape of andere verpakkingsmaterialen nodig? We hebben alles wat je nodig hebt in onze volledig gevulde verpakkingswinkel.

 • Verhuur van bestelwagens: Via onze samenwerking met Dockx bieden we een handige verhuurservice voor bestelwagens om het verhuizen van je spullen nog eenvoudiger te maken.

Routebeschrijving

Bij Storo bieden we een snelle, probleemloze en gemakkelijk toegankelijke self storage oplossing aan in Roeselare, West-Vlaanderen. Storo is gunstig gelegen in het stadscentrum aan de Oude Diksmuidestraat 4a (Brugsesteenweg) op de hoek van Brugge en Kortrijk, waardoor het een snelle en gemakkelijke stop is voor bedrijven, gezinnen en studenten in Roeselare.

 • Storo Roeselare ligt dicht bij het treinstation van Roeselare, wat zorgt voor een gemakkelijke toegang voor mensen die het openbaar vervoer gebruiken.
 • Het Museum van De Wielersport ligt op slechts 1 kilometer afstand van onze faciliteit.
 • Het Openbaar park ligt op 450 meter afstand van onze faciliteit.

Storo Roeselare bedient ook verschillende omliggende gebieden, waaronder:

 • Rumbeke 
 • Ardooie 
 • Izegem 
 • Moorslede 
 • Lichtervelde 
 • Hooglede 
 • Staden 
 • Ledegem 
 • Gits 
 • Emelgem 
 • Ingelmunster 
 • Oekene 
 • Oostnieuwkerke 

Neem vandaag nog contact met ons op om je opslageenheid te reserveren en te genieten van premium gemak en toegankelijkheid voor al je opslagbehoeften!

Prijzen voor de opslagruimtes

Bij Storo Roeselare heb jij de controle over de prijs van je opslagruimte. De prijs van een opslageenheid in Roeselare is afhankelijk van de gekozen grootte en locatie, en onze flexibele self storage contracten stellen je in staat om de juiste maat unit te huren voor slechts één maand of zo lang als je nodig hebt.

We hebben bijvoorbeeld volgende box types:

Formaat

Geschikt voor

Locker

6 dozen, 5 werkkoffers, een kleine ladder, een kabelhaspel, enz.

1 m2

15 dozen, enkele reiskoffers, speelgoed, enz.

3 m2

22 dozen, 4 stoelen, een bureaustoel, een kast, tapijt, enz..

8 m2

35 dozen, een koelkast, een stofzuiger, enkele reiskoffers, een salontafel, enz.

11 m2

60 dozen, stoel, bureaustoel, fiets, boekenkast, enz.

68     m2

>100 dozen, een meubelset voor de living, huishoudelijke apparaten, een slaapkamerinrichting, een kantoorruimte, enzovoort. Ook zou je er bouwmateriaal zoals steigers, zonnepanelen, en ander bouwmaterieel voor je bedrijf in kunnen opslaan.

Bij Storo zorgen we er ook voor dat de prijzen van onze opslageenheden transparant zijn, zonder verborgen kosten of vereiste borgsommen. De prijs van je opslageenheid is inclusief:

 • Toegang tot onze ultramoderne faciliteit met zowel binnen als buitenparking
 • Het gebruik van een trolley om je spullen tot aan je ruimte te verplaatsen
 • Toegang tot je opslagruimte wanneer je maar wilt
 • Administratiekosten die gepaard gaan met het huren van een opslagruimte
 • 24/7 bewakingscamera

Hoe zit het met betaling? Het bedrag van je opslagunit huur wordt automatisch afgeschreven van je rekening vijf dagen voor het begin van de nieuwe huurperiode. Je kunt betalen voor je opslagruimte met Visa, Mastercard of Bancontact.

Bovendien kunnen nieuwe klanten profiteren van onze speciale aanbieding: de eerste maand self-storage voor slechts €1! Vraag online een offerte aan en reserveer vandaag nog jouw box bij Storo.

Boeken en verhuizen naar je opslagruimte

Storo is jouw eerste keuze voor een eenvoudige en efficiënte opslagoplossing in Roeselare.

Geniet van het gemak van het huren van een opslageenheid met behulp van ons gemakkelijk digitaal reserveringsproces! Selecteer, onderteken en beveilig jouw unit bij Storo door de volgende eenvoudige stappen te volgen:

 1. Bekijk ons assortiment aan beschikbare unitgroottes.
 2. Selecteer de maat van de unit die je nodig hebt en klik op de knop “kies deze unit” om het boekingsproces te starten. (Maat uitverkocht? Bel ons op 03 376 07 60 voor meer informatie)
 3. Vul je gegevens in en kies jouw gewenste verhuisdatum. Op dit moment moet je ook betalingsgegevens verstrekken.
 4. Onderteken de huurovereenkomst en betaal voor jouw unit. De betaling wordt veilig en online verwerkt.
 5. Download onze app om toegang te krijgen tot de faciliteit en jouw unit. Je kunt toegang krijgen tot jouw unit met de app. We hebben parkeergelegenheid en trolleys beschikbaar om het verhuizen naar jouw opslagunit gemakkelijk te maken. We hebben ook beschikbare verpakking en een handige verhuurservice voor bestelwagens indien nodig.

Als je vragen hebt of hulp nodig hebt tijdens het boekingsproces, staat ons ondersteuningsteam altijd voor je klaar – bel ons eenvoudig op 03 376 07 60.
Je kunt ook via onze website een rondleiding boeken om onze units persoonlijk te bekijken.

Redenen om voor ons te kiezen

Storo Roeselare combineert veiligheid, flexibiliteit en gemak om klanten een betrouwbare en betaalbare self storage-ervaring aan te bieden.

Hier zijn een paar redenen waarom klanten kiezen voor Storo Roeselare voor al hun opslagbehoeften:

 • Moderne faciliteit: Onze faciliteit is uitgerust met ultramoderne functies om een comfortabele klantenbeleving te kunnen aanbieden.
 • Veilige, geventileerde units: Al onze opslagunits zijn netjes, veilig en goed geventileerd, wat optimale opslagomstandigheden biedt.
 • Breed scala aan maten: We hebben meer dan 10 verschillende unitgroottes, variërend van compacte units van 1m2 tot ruime units van 68m2.
 • 5-sterrenservice: Onze klanten zijn dol op ons! Bekijk onze reviews op Google om te zien waarom wij de beste keuze zijn voor self-storage in België.
 • Eenvoudige online reservering: Boek en beveilig jouw units vanaf elke locatie met behulp van ons volledig gedigitaliseerde online boekingssysteem.
 • Flexibele contracten: We bieden flexibele contracten aan die aansluiten bij jouw specifieke behoeften, met een minimale verblijfsduur van slechts 1 maand.
 • Transparante prijzen: Geen verborgen kosten of borg. Wat je wordt aangeboden is wat je betaalt.

Kies Storo Roeselare voor al jouw opslagbehoeften en ervaar de beste beleving op het gebied van een moderne, flexibele en transparante self-storage opslagoplossing.

 

Onze opslagruimtes

Kies een vestiging:

 • Roeselare, Oude Diksmuidsestraat 4a

Ideaal als extra kast!
1,5

1,5 m²

€ 40

Vanaf
/ maand
Bekijk deze opslagruimte
Bekijk deze opslagruimte

Eerste maand huur = €1

Ideaal als extra kast
2

2 m²

€ 42

Vanaf
/ maand
Bekijk deze opslagruimte
Bekijk deze opslagruimte

Eerste maand huur = €1

3

3 m²

€ 58

Vanaf
/ maand
Bekijk deze opslagruimte
Bekijk deze opslagruimte

Eerste maand huur = €1

Meest gebruikt als extra berging!
4

4 m²

€ 72

Vanaf
/ maand
Bekijk deze opslagruimte
Bekijk deze opslagruimte

Eerste maand huur = €1

5

5 m²

€ 84

Vanaf
/ maand
Bekijk deze opslagruimte
Bekijk deze opslagruimte

Eerste maand huur = €1

6

6 m²

€ 95

Vanaf
/ maand
Bekijk deze opslagruimte
Bekijk deze opslagruimte

Eerste maand huur = €1

8

8 m²

€ 132

Vanaf
/ maand
Bekijk deze opslagruimte
Bekijk deze opslagruimte

Eerste maand huur = €1

10

10 m²

€ 158

Vanaf
/ maand
Bekijk deze opslagruimte
Bekijk deze opslagruimte

Eerste maand huur = €1

Ideaal voor je verhuis!
12

12 m²

€ 175

Vanaf
/ maand
Bekijk deze opslagruimte
Bekijk deze opslagruimte

Eerste maand huur = €1

14

14 m²

€ 199

Vanaf
/ maand
Bekijk deze opslagruimte
Bekijk deze opslagruimte

Eerste maand huur = €1

Laatst beschikbare!
15

15 m²

€ 209

Vanaf
/ maand
Bekijk deze opslagruimte
Bekijk deze opslagruimte

Eerste maand huur = €1

16

16 m²

€ 223

Vanaf
/ maand
Bekijk deze opslagruimte
Bekijk deze opslagruimte

Eerste maand huur = €1

Ideaal voor je bedrijf!
68

68 m²

€ 543

Vanaf
/ maand
Bekijk deze opslagruimte
Bekijk deze opslagruimte

Enkel geselecteerde cookies accepteren | Wissen