Co-working X Self-storage in Brecht

30 June, 2020
By Storo
Co-working X Self-storage in Brecht

Traditionele kantoren zijn niet altijd praktisch voor snelgroeiende bedrijven. Het is gemakkelijker om eender waar je wil te werken. Zo kan je vergaderingen of afspraken vlotter doen verlopen en hoef je vaak niet onnodig lang in de file te staan.

Wanneer je met enkele werknemers een grote bureau moet huren lopen de kosten vaak op. Kleinere bedrijven hebben vaak te veel onnuttige vierkante meters kantoor of opslag in de traditionele verhuur. Daar betalen ze meer dan nodig is. 

Regus biedt voor al de problemen met kantoren een oplossing, Storo doet dit voor de opslag.

Co-working met Regus

Regus is een beursgenoteerd bedrijf met co-working centra op gunstig gelegen locaties over heel de wereld. Ze biedt kantoren en werk- of vergaderruimtes aan waarin je je werkdag kan spenderen. Je kiest zelf of je huurt voor een dag, een week, een maand of een jaar. Je kan de ruimtes gebruiken voor presentaties, gesprekken, ontmoetingen met klanten, etc.  

Regus Brecht is een flexibele werkplek op een mooie locatie. Het is een energiezuinig modern hoog gebouw met grote ramen rondom, vlak gelegen bij de afrit van de E19 in Brecht.  Dankzij de grote ramen krijg je veel lichtinval, dit creëert een gezellige en aangename werksfeer. 

Voordelen van Regus Brecht: 

- Goede parkeergelegenheid 
- Self - Storage faciliteit om de hoek
- Onbeperkt high-speed internet zodat u altijd online bent
- Volledig ingerichte ruimte, voorzien van projectieapparatuur zodat u alles bij de hand hebt voor uw vergadering

Heb je nog meer vragen in verband met co-working bij Regus? Bel dan naar Vincent op het nummer 0490/56.90.72

 

 

Self- Storage bij Storo

Naast Regus ligt Storo. Storo is een bedrijf dat nette en geventileerde opslagruimten van 1m² tot 28m² verhuurt.
Hier huur je een opslagruimte voor je webshop, bureau, kantoor of eender welk bedrijf... 

Voor bedrijven is dit de perfecte oplossing. Je huurt een werkplaats om te werken en slaat naast de deur al je materiaal op. 

Waarom kiezen voor Storo?

  • Elke box is voorzien van een apart inbraakalarm en er is camerabeveiling op gans de site. 
  • Via een app op je telefoon kan je de vestiging en je box betreden.
  • Ben je niet helemaal vertrouwd met je smartphone? Dan kan je een toegangscode gebruiken. 
  • Je kan ook toegangsrechten uitdelen aan personeel, transporteurs...Waarom de twee combineren?

Dat deze bedrijven naast elkaar liggen heeft alleen maar voordeel.  Kleine bedrijven kunnen op deze manier flexibel werken en leven door bij Regus een kantoor huren om in te werken of te vergaderen en bij Storo op het einde van de dag hun spullen opslaan of hun logistiek te faciliteren. De combinatie van de twee zorgt ervoor dat je kleinere kantoor- en opslagbehoeftes invult. Ideaal voor de KMO en start-up! Ook enorm interessant voor grote bedrijven die een office/opslag-hub willen creëren op een makkelijk bereikbare locatie zodat werknemers de tijd in de wagen beperken en de work-life balance verbetert.

Groeit je bedrijf? Dan huur je eenvoudig en snel extra kantoor of opslagruimte bij.

Laat ons afspreken om uw opslagbehoefte te bespreken!

Bel 033760763 of boek je box online!

Rent a storage space

Rent a unit

We use cookies to personalize content and ads, to provide social media features and to analyze our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. These partners may combine this data with other information you have provided to them or they have collected based on your use of their services.