Corona update

24 April, 2020
By Storo
Corona update

Hierbij een korte update omtrent de coronamaatregelen en hoe Storo hiermee omgaat.

Na een lange en moeilijke periode lijkt er toch het een en ander te gaan veranderen vanaf 4 mei.
Onder voorbehoud gaan vanaf 4 mei de vestigingen terug open voor bezoeken. Je kan vanaf dan opnieuw je afspraak boeken op de kom-eens-langs pagina. 

Zo kan je de vestiging en indien gewenst verschillende opslagruimtes bekijken zodat je goed kan inschatten hoeveel extra ruimte je nodig hebt. Deze afspraken zijn één op één. Er is voldoende plaats binnen de vestiging om voldoende afstand te bewaren. 

Uiteraard houden wij rekening met de genomen maatregelen en voorzien wij verschillende mogelijkheden om veilig de vestigingen te bezoeken.

 
Jullie gezondheid en veiligheid is onze belangrijkste prioriteit. Zo hebben wij desinfecterende handalcohols geplaatst en een alcoholspray om de karretjes en transpalletten te ontsmetten (zie meer uitleg hieronder)  

Uiteraard kan je in tussentijd nog steeds ONLINE BOEKEN, zo kan je fysiek contact helemaal vermijden indien gewenst. Bij vragen kan je altijd terecht op het nummer 03/3760.763.

 

Keep safe en tot snel!

Desinfecterende handalcohol en -spray

Binnen het gebouw hangt aan de karretjes en transpalletten een bus met desinfecterende handgel. Deze kunnen jullie gebruiken wanneer je binnenkomt of buitengaat.

De site wordt dagelijks gepoetst.
We doen er alles aan om de maatregelen volledig te respecteren. 

Zo is er ook een desinfecterende spray voorzien om de karretjes en transpalletten te ontsmetten. 
Klanten kunnen deze voor en na gebruik ontsmetten, de karren afdrogen is niet nodig. De spray zal vanzelf drogen, waardoor je ze meteen kan gebruiken. 


Themes

Rent a storage space

Rent a unit

Only accept selected cookies | Clear