Wat maakt STORO anders?

08 november, 2023
Door Storo
Wat maakt STORO anders?

Onze dichtbevolkte wereld zorgt ervoor dat we tegenwoordig alsmaar kleiner gaan wonen. Maar waar blijf je met de spullen die te veel ruimte innemen? Een geschikte opslagruimte vinden is in België vaak zoeken naar een naald in een hooiberg. Gelukkig staat STORO voor je klaar om je zoektocht eenvoudig te maken. In deze blog laten we je zien wat ons anders maakt dan de doorsnee self-storagefirma.

Over ons

Voordat we dieper ingaan op waar we ons nu juist mee willen onderscheiden, stellen we ons graag even voor. Wij zijn STORO, een Belgische self-storagefirma, en we willen je laten kennismaken met het nut en de voordelen van self-storage. Kom meer te weten over ons groeiverhaal en onze missie door hier te klikken. Als je graag wil weten wat STORO echt uniek maakt, lees dan zeker verder in deze blog.

STORO’s reviews  

Onze schitterende reviews geven je alvast een beeld van wat onze klanten van onze service vinden. STORO was voor hen niet alleen een praktische oplossing, maar het gaf hen ook de gemoedsrust die ze nodig hadden. Ons topteam, de 24/7 alarm- en camerabeveiliging en onze moderne manier van werken verdienen volgens onze klanten dus zeker wat extra aandacht.

Voor ieder wat wils  

Een werknemer van STORO in een opslagruimte

Een opslagruimte kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. STORO is zowel voor particulieren als voor bedrijven de go-to keuze als je extra ruimte nodig hebt. We bieden particuliere opslagruimtes aan op maat van de klant. Of je nu aan het verhuizen, renoveren of opruimen bent, STORO’s nette en veilige ruimtes ondersteunen je daarbij. Voor bedrijven hebben we ruime zakelijke opslagruimtes die evengoed voldoen aan de noden van het bedrijf. Zo helpen we je met het efficiënt beheren van je bezittingen zonder dat je moet betalen voor overbodige ruimte.

Duurzaamheid 

Wat je ervaring bij STORO ook anders maakt is onze focus op duurzaamheid. We geloven namelijk in eersteklas duurzame voorzieningen in al onze vestigingen. We hebben een aparte rubriek over hoe we dat in realiteit waarmaken en een blog over hoe self-storage duurzaam kan zijn, maar we vatten het hier ook nog even samen:

  • Energie-efficiëntie: Dankzij onze moderne technologie kunnen we ons energieverbruik zo laag mogelijk houden.
  • Papierloos werken: Door het digitaliseren van alle processen, werkt Storo papierloos.
  • Isolatie: Al onze gebouwen zijn goed geïsoleerd, waardoor er een minimaal warmteverlies is.
  • Sensorgestuurde LED-verlichting: Zo verbruiken we enkel wanneer het nodig is.
  • Gecentraliseerd op één kantoor: We werken enkel vanuit ons hoofdkantoor in Brecht, waardoor er geen overbodig verbruik op de verschillende locaties is.
  • Duurzame, niet-vervuilende poetsproducten: We houden onze locaties netjes met ecologische poetsproducten.

Wat nog?

De positieve reviews, het uitgebreide aanbod van formaten voor particulieren en bedrijven en onze focus op duurzaamheid zijn nog maar het topje van de ijsberg van wat STORO je kan bieden. Wacht maar tot je effectief een box hebt geboekt, want dan pas geniet je echt van de voordelen die STORO anders maakt.

Eersteklas beveiliging

We vinden veiligheid en beveiliging zeer belangrijk. Onze vestigingen zijn voorzien van 24/7 alarm- en camerabeveiliging en iedere huurder heeft een individuele toegangscode voor het gebouw en de gehuurde box. Je spullen zijn dus veiliger bij ons dan in je eigen huis.

Toegankelijke locaties

Onze vestigingen zijn strategisch gelokaliseerd zodat je zeker een locatie kan vinden in jouw buurt en zodat je de opslagruimte gemakkelijk kan bereiken. Dat doen we omdat toegankelijkheid één van onze belangrijkste principes is.

Eenvoudig boekingsproces

Bij STORO boek je eenvoudig je box zelf online. Je kan simpelweg een ‘Mijn Storo’ account aanmaken en de rest spreekt voor zich. Bovendien staat onze klantenservice altijd tot je dienst om je te helpen met je boeking of om eender welke vraag te beantwoorden. Onze vriendelijke en aanspreekbare medewerkers helpen je graag verder.

Flexibele maandcontracten

We begrijpen dat je opslagbehoeften kunnen veranderen. Daarom werken we met flexibele maandcontracten, waardoor je gemakkelijk kan verhuizen naar een kleiner of groter formaat. Wil je je box opzeggen, dan kan je dat ten laatste zeven dagen voor het einde van je huurcontract doen via jouw account op de website.

Geen verborgen kosten

Bij STORO zijn we transparant over de prijs en moet je geen verborgen kosten verwachten. What you see is what you get, zonder dat er plots verrassingen op je maandelijkse factuur staan.

De buitengevel van STORO Brecht

STORO heeft dus niet zomaar opslagruimtes zoals een ander. Onze toewijding naar onze klanten toe en onze eersteklas alarm - en camerabeveiliging, flexibiliteit en focus op duurzaamheid zorgen ervoor dat we jouw ideale opslagpartner kunnen zijn. Of je nu voor je bedrijf of als particulier een opslagruimte nodig hebt, op STORO kan je vertrouwen!

Storo biedt beveiligde opslagruimtes van verschillende formaten in Mechelen, Brecht en Roeselare, met flexibele contracten en met ruime openingsuren. 

Contacteer ons op 03 376 07 60 of info@storo.be voor meer informatie.

Huur een opslagruimte

Huur een box

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.